رپورتاژ

نحوه خرید کلسیم لاکتات (Calcium lactate) ، شرح کاربردها و ویژگی ها

کلسیم لاکتات (Calcium lactate) دارای خواصی مانند آنتی اکسیدانی، آنتی تارتار، منعقد کنندگی و … است. این ماده در صنایعی چون بهداشتی، کشاورزی و آزمایشات آنالیز خاک بکار می رود.
از بهترین برند هایی که شما می توانید برای این محصول شیمیایی مشاهده نمایید، برند مرک می باشد. با خرید محصولات از این برند، هرگز نگران ناخالصی آن نخواهید بود. فروش مواد آزمایشگاهی میبایست به صورت حرفه ای انجام شود، لذا به شما توصیه می نماییم که حتما از شرکت نمایندگی اصلی خرید بفرمایید.

مشخصات ماده کلسیم لاکتات

کلسیم لاکتات ماده ای شیمیایی به فرم نمک کریستالی سفید رنگ است که از دو گروه لاکتات و یک کاتیون کلسیم تشکیل شده است. این ماده در سطح تجاری از طریق واکنش اسید لاکتیک با کلسیم کربنات و یا هیدروکسید کلسیم تولید میگردد.

از جمله ویژگی های مهم و قابل توجه لاکتات کلسیم می توان به قابل تجدید پذیر بودن، زیست تخریب پذیری و غیر سمی بودن آن اشاره نمود.

کلسیم لاکتات در بدن موجودات زنده نیز یافت می گردد. زمانی که در شرایط کمبود اکسیژن سلولها سعی در تولید انرژی دارند کلسیم لاکتات نیز تولید میگردد. بطورکلی FDA این ماده را ایمن شناخته است و گرید خوراکی آن در بسیاری از صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.

لاکتات کلسیم دارای خاصیت منعقد کنندگی (کواگولانت) است. این ویژگی باعث می گردد که برای حذف مواد جامد معلق در آب گزینه ای ایده آل باشد.

لاکتات کلسیم همچنین به عنوان یک عامل آنتی اکسیدانی قوی شناخته می شود در نتیجه در صنعت دارویی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

برای ماندگاری بالاتر و خراب نشدن زود هنگام، کلسیم لاکتات باید در مکان خشک و دارای تهویه مناسب نگهداری شود. همچنین بهترین دمای نگهداری بین 5 تا حداکثر 25 درجه سانتیگراد است.

کلسیم لاکتات.

کاربردهای کلسیم لاکتات چیست

جدا از کاربردهای فراوانی که گرید خوراکی کلسیم لاکتات در صنایع تولید مواد غذایی و رژیمی دارد، این ماده در آزمایش آنالیز عناصر خاک نیز بکار می رود.

از محلول کلسیم لاکتات به عنوان استخراج کننده عنصر فسفر (P) از خاک استفاده می شود. برای این کار می توان از محلول کلسیم لاکتات در HCl رقیق استفاده کرد که تهیه آن بسیار راحت تر از سایر معرفها است.

پتاسیم (K) از عنصر غذایی بسیار مهم گیاهان در خاک می باشد که کمبود آن تاثیر منفی بسیار زیادی دارد. یکی از روشهای رایج استخراج و اندازه گیری این عنصر استفاده از محلول کلسیم لاکتات است.

ساختار شیمیایی.

کلسیم لاکتات داری خاصیت آنتی تارتار (anti-tartar) است در نتیجه می تواند مانع زرد شدن دندانها گردد. به همین خاطر به فرمولاسیون خمیردندانها و دهان شویه ها اضافه می گردد.

همچنین می توان این ماده را به عنوان یک عامل نگهدارنده به غذاهایی که برای انواع حیوانات به صورت صنعتی و تجاری تولید می گردد اضافه نمود.

جدا از خواصی که کلسیم لاکتات دارد خود این ماده از منابع قابل دسترس کلسیم محسوب می گردد. در نتیجه می توان از آن برای پیشگیری و درمان کمبود کلسیم استفاده کرد.

در کشاورزی می تواند به عنوان یک ماده تقویت کننده برای تغذیه گیاهان و درختان بکار رود و میتواند کیفیت بافت میوه ها و سبزیجات را ارتقا دهد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا