فرهنگی و هنری

پذیرایی لاکچری با دسر ایتالیایی پاکوتا

دسر ایتالیایی پاکوتا یک در لاکچری و مناسب پذیرایی از میهمانان میباشد.در ادامه دستور تهیه چند مدل این دسر شرح داده شده است.

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم

  • شیر : ۲.۵ پیمانه
  • ژلاتین:  ۳  ق غذا خوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای :  ۲۰ گرم
  • خامه صبحانه :  ۱/۳ پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت پتی بور:   ۱ بسته

بن ماری کردن ژلاتینابتدا نیمی از شیر را با ژلاتین ترکیب کنید و بگذارید تا ژلاتین به حالت اسفنجی درآید. سپس آن را روی حرارت کتری قرار دهید تا بن ماری شود. همچنین می‌توانید به مدت یک دقیقه آن را در مایکروویو قرار دهید تا ذرات ژلاتین ذوب شوند.

 مخلوط کردن مواددر این مرحله، دو لیوان شیر را به همراه پودر کاکائو، شکر و شکلات تخته‌ای ترکیب کرده و در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر و شکلات ذوب شوند و مواد به تدریج غلیظ شوند. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاید. سپس ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

 تهیه پاناکوتا شکلاتیپس از آنکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید و کمی از داغی آن کاسته شد، خامه را در یک کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید تا یکدست و رقیق شود. سپس خامه را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. در ادامه بیسکویت را در اندازه دلخواه با کمک گوشتکوب دستی بکوبید تا کمی پودری شود.

تهیه پاناکوتا شکلاتی با بیسکویتدر این مرحله، نیمی از لیوان یا قالب چرب شده را پر کنید و آن را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. سپس لایه میانی را با بیسکویت، موز و گردو پر کنید و باقی‌مانده مواد را روی آن بریزید. در نهایت، قالب را برای چند ساعت دیگر در یخچال قرار دهید و سپس با پودر کاکائو هلندی کارگیل کیلویی درجه یک تززین کنید و سرو کنید.

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

مواد لازم

  • شیر ۱/۵ پیمانه
  • شکر : 1 قشق غذا خوری
  • خامه صبحانه:  2 پاکت
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • ژله انار ۱ بسته
  • دانه انار به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا شیر، خامه و شکر را در یک قابلمه بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، اما  به جوش نیاید. این مخلوط باید به اندازه‌ای گرم شود که شکر به طور کامل حل شود. پس از حل شدن شکر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و سپس آن را روی کتری یا سماور قرار دهید تا دانه‌های ژلاتین به طور کامل حل شوند. پس از آن، ژلاتین حل شده را به مخلوط کرم اضافه کنید. توجه داشته باشید که دمای ژلاتین نباید خیلی بالا باشد؛ زیرا اگر داغ باشد، کرم دانه دانه می‌شود و اگر سرد باشد، به خوبی مخلوط نمی‌شود. . اگر این ترکیب به خوبی ترکیب شد و دانه دانه نشد، می‌توانید بقیه مواد را با هم ترکیب کنید.

پس از اینکه کرم را از روی حرارت برداشتید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید. کرم را به طور مساوی در لیوان‌ها تقسیم کنید.و آن را در یخچال قرار دهید.

در مرحله بعد، باید ژله را آماده کنید. ژله و آب داغ را در یک کاسه بریزید و به‌خوبی مخلوط کنید. سپس آن را روی سماور قرار دهید تا دانه‌های ژله کاملاً حل شوند. بعد از آن، بگذارید تا به دمای محیط برسد. به این نکته توجه داشته باشید که هرگز برای حل کردن ژله از ترکیب نصف آب داغ و نصف آب سرد استفاده نکنید.

کرم را از یخچال خارج کنید. باید به حدی سفت شده باشد که وقتی به آن دست می‌زنید، حالت چسبندگی داشته باشد. اگر کرم کاملاً سفت شده باشد و بخواهید لایه بعدی را به آن اضافه کنید، دو لایه به هم نمی‌چسبند.

 زمانی که کرم کمی سفت شد، می‌توانید دانه‌های انار را به سلیقه خود روی آن بچینید. سپس چند قاشق از ژله‌ای که با دما محیط همخوانی دارد، روی دانه‌های انار بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در این مرحله باید دقت کنید که مقدار ژله‌ای که می‌ریزید به اندازه‌ای باشد که دانه‌های انار حرکت نکنند.

زمانی که دانه‌های انار در ظرف ثابت شدند، بقیه ژله را به آرامی با قاشق اضافه کنید و سپس ظرف را در یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید تا ژله به خوبی سفت شود. دسر آماده سرو کردن است.

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی با نشاسته

مواد لازم

  • شیر :3 پیمانه
  • نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر :       ¾ پیمانه
  • خامه پاکتی :     نصف بسته
  • پودر ژلاتین:    1 قاشق سوپ خوری
  • وانیل:   نوک قاشق چایخوری
  • گلاب:     ½ پیمانه
  • زعفران:   به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه پاناکوتا زعفرانی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب ترکیب کرده و به روش بن ماری (روی بخار کتری) حرارت دهید تا مایع شفاف و یکدستی به دست آید. سپس شیر، زعفران، شکر و نشاسته ذرت را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. به طور مداوم هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. اگر رنگ زعفران به اندازه دلخواه شما نیست، می‌توانید با افزودن زعفران بیشتر، آن را به رنگ مورد نظر برسانید.

زمانی که مواد گرم شدند، گلاب و وانیل را اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که اگر گلاب را از ابتدا اضافه کنید، عطر آن کاهش می‌یابد. ژلاتین که به دمای شیر رسیده است را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید کمی خنک شود.

خامه را با چنگال هم بزنید تا کمی نرم شود. سپس مقداری از شیر را با خامه ترکیب کرده و بعد این مخلوط را به کل شیر اضافه کنید. مواد را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از 5 ساعت، پاناکوتا به راحتی از قالب جدا شده و دسر شما آماده است.

نکات کلیدی در تهیه دسر پاناکوتا

  • پس از آشنایی با روش تهیه پاناکوتا ساده با ژله و سایر شیوه‌های تهیه این دسر، لازم است نکات مهمی را برای درست کردن آن یاد بگیرید:
  • قبل از شروع به تهیه دسر، شیر و خامه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • در مرحله حل کردن ژلاتین در شیر، توجه داشته باشید که ژلاتین به طور کامل حل شده و یکدست شود.
  • حتماً ژلاتین را به روش بن‌ماری و با استفاده از بخار آب حل کنید و هرگز آن را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا